← Zpět do aplikace

Odstranění účtu a údajů

  1. Přihlaste se v sekci Moje podněty stejným Google účtem.
  2. Otevřete sekci Více, pole „ODSTRANIT ÚČET“ a potvrďte odstranění.
  3. Odstraní se účet, všechny podněty propojené s účtem, jejich časové osy i nahrané fotografie. Přihlášení se ukončí.

Podněty vytvořené bez přihlášení nejprve propojte pomocí tlačítka v sekci Moje podněty. Samostatné nepřipojené podněty nejsou součástí účtu.

Pokud se nemůžete přihlásit, požádejte provozovatele o výmaz. Soukromý sledovací odkaz slouží k doložení přístupu k podnětu; nikdy jej nezveřejňujte.

Kontakt: Čeká na doplnění provozovatelem (DEMO).

Zálohy spravuje provozovatel podle zveřejněné doby uchování. Obnovování ze záloh musí zachovat již provedené výmazy.

Přihlásit se a otevřít Moje podnětySpráva účtu